MEDLEMSLOGIN

image1

Aktuel baneinformation - uge 7 (sidst opdateret 08.02.2015)

- Renovering af Driving Range er så småt begyndt på midtersektionen, så benyt måtterne i de andre sektioner
- Der er lagt nogle små gummimåtter "no divots" frem ved sign in skærmene, og klubben vil gerne opfordre alle medlemmer og gæster til at prøve dem og benytte dem så meget som muligt ved spil på banerne. Hvis du googler "No divots winter mat" er det første hit en blæsende video som viser, hvordan "No divots" beskytter banen og hvordan den bruges. husk at lægge "No divots måtten" tilbage efter runden, så kan vi klare os med de 100 der er købt. 
- Flagstængerne på banen er lagt ned, så de ikke knækker i en evt. storm
- Gul tee på hul 5 er flyttet hen til rød tee, da nettet ind til naboen er taget ned som følge af stormvarsel.
- Der er for tiden rigtig mange nedslagmærker på greens. Hjælp klubben og ret alle nedslagsmærker du ser på en runde op.

Vinterregler ved spil på vintersløjfen - hul 6,7,8,9,10,11,12,17 og 18 

- Der skal lægges op overalt
- I tilfælde af rim og frost spilles til blå flag
- Der er buggy og trolley forbud

For at skåne banen mest mulig efter den megen regn, skal der lægges op overalt. eneste undtagelse er, hvis du er i en hazard. Så husk at lægge op ved alle slag uanset om du er på forgreen, fairway, semirough, skovbund eller rough.

Hjælp klubben med turf og nedslagsmærker

Klubben beder alle medlemmer og gæster om at hjælpe med at lægge turf på plads og rette nedslagsmærker på greenen op. Bliver nedslagsmærker på greenen ikke rettet op med det samme, så går der skimmel i stedet, og vores greens bliver dårlige til næste sæson. På forhånd tak for hjælpen :-)

 

mvh

Baneudvalget