MEDLEMSLOGIN

Kontakt os

 

Mandag    Lukket 
Tirsdag   Lukket
Onsdag    Lukket
Torsdag   9.00 - 13.00
Fredag   Lukket
Lørdag   9.00 - 13.00
Søndag    9.00 - 13.00

 

Åbningstider i Proshoppen

Proshoppens åbningstider findes HER

 

Vejl. åbningstider i caféen

Cafeens åbningstider findes HER

 

image1

Se evt. aktuel baneinfo på hjemmesidens forside.

Fra mandag den 4. december 2017
Der er trolley og buggyforbud. 

Fra mandag den 30. oktober 2017 går over til vintersløjfen.

Det vil sige fra mandag den 30. oktober spiller vi vintersløjfens 9 huller bestående af D1, D2, D6, D7, D8, V2, V3, V8 og V9. Vintersløjfen har det heldigvis fint, og der er hverken mudder eller problemer med vand, så "thank god" vi har den mulighed, i forhold til andre baner i nærområdet, hvor der som sagt kæmpes mod mudder og vand på alle huller.

Samtidig med overgang til vintersløjfen går vi også over til at spille med "lay up" på alle huller. Det vil sige, at hvis du ligger på fairway eller forgreen eller andre steder, som er klippet i samme højde som fairway eller lavere, så skal du lægge up. Det vil sige markere din bold og finde nærmeste område indenfor et scorekort, hvor din bold ligger bedst på græsset. Vedrørende øvrige lokalregler omkring tilfældig vand og eget nedslagsmærke, så se information i sign in lokalet.

I og med at vi går over til vintersløjfen, vil det fortsat være muligt for medlemmer at køre buggy, og vi går samtidig over til vintergreenfee, som giver 100 kr. i rabat i forhold til sommer greenfee (manuelt den 30.10 og maskinelt via golfbox den 1. november). 

Da presset på banen aftager i takt med det dårligere vejr, så vil vi kun i weekenden reservere flettetider, og på hverdage opfordres alle derfor til at flette stille og roligt, da det jo som regel kun er nogle få minutter, man skal vente, hvis der står nogen på 1. tee. 

Hvis du er 1. års medlem, og ikke har prøvet det her før, så kan vi oplyse, at vinterbanen er ratet, så du kan godt blive hcp reguleret, og der vil være tydelig skiltning med både "next tee skilte" og pile på græsset, til at vise vej rundt på banen. 

Og så til sidst en lille bøn: Følg nu pilene på græsset og "next tee skiltene" især fra greenen på hul D2 til teestedet på hul D6. Det tager kun 1 minut ekstra, og så får vi ikke en sti foran greenen på hul D5, som vil ærgre os til foråret. 

 

-----

Fra fredag den 22. september 2017  spiller vi på en reduceret bane: 16 huller

Dele af den store bane står stadig under vand. Værebro Å, der løber langs med banen, har ikke 'hul igennem' til Roskilde Fjord, så vandet står højt i og omkring åen - og dermed desværre også på golfbanen. Så længe vandet står så højt, må vi finde alternativer til at spille de sædvanlige 18 huller. Vi forsøger både at tage hensyn til banen og til de golfspillere, der gerne vil spille banen, men det er svært at gøre alle tilfredse.

Fra fredag den 22. september 2017 går vi fra vores 9-hullers vintersløjfe til en 16-hullers bane, med en enkelt vintergreen og et par ændrede tee-steder. Alle ændringer og midlertidige lokalregler vil være printet ud og tilgængelige i sign in lokalet. Der vil selvfølgelig også være informationsskilte på hul D1, lige som der vil være en ny advarselstekst i golfbox. 

Den reducerede bane er som følger: 

 • Hul D1 spilles som normalt
 • Hul D2 spilles som normalt 
 • Hul D3 spilles til vintergreen - og tee 38 flyttes til 48, tee 48 flyttes til 58
 • Hul D4 spilles som normalt 
 • Hul D5 Tee 58 og 62 rykkes frem bagest på teested 48
 • Hul D6 spilles som normalt 
 • Hul D7 spilles som normalt
 • Hul D8 spilles som normalt
 • Hul D9 spilles som normalt 
 • Hul V1 spilles som normalt
 • Hul V2 spilles som normalt
 • Hul V3 spilles som normalt
 • Hul V4 er lukket
 • Hul V5 er lukket 
 • Hul V6 spilles som normalt 
 • Hul V7 Tee 58 og 62 rykkes frem bagest på teested 48
 • Hul V8 spilles som normalt
 • Hul V9 spilles som normalt

Du får det normale scorekort ud, når du bekræfter din tid i golfbox, og skal så blot huske at strege hullerne V4 og V5. Det vil stadig være muligt at hcp-regulere på 9 huller på Damstens sløjfen, hvis du spiller fra teested 38 og 48, men fra øvrige teesteder kan der ikke hcp-reguleres, da banen fra disse teesteder er afkortet for meget i henhold til DGU´s regler for hcp regulering. (I den forbindelse er Greenfee i øvrigt nedsat med 50 kr.)

Tjek i øvrigt altid lokalreglerne i sign in lokalet inden du går ud i denne tid, for der kan komme ændringer fra dag til dag. 

Baneudvalg, chefgreenkeeper og bestyrelse

 

Aktuel baneinformation - opdateret søndag den 13. november 2016
Bunker på hul 5 er færdiganlagt og der spilles reduceret bane og indføres trolleyforbud fra mandag den 5. december. Mere info kan læses på hjememsidens forside under nyheder.

Aktuel baneinformation - opdateret tirsdag den 8. november 2016
Der skal spilles efter vinterregler, det vil sige der SKAL spilles med oplæg, tee eller vinterkalot på fairway og forgreens, og der SKAL spilles til vintergreens, hvis blot en af følgende situationer er gældende: der er frost i jorden, eller der er frost i luften, eller der rimfrost på græsset eller der er sne på greens.  

Aktuel baneinformation - opdateret onsdag den 26. oktober 2016
I uge 43 kan der forekomme efterårsarbejde på banen, bl.a. topdressing af vintergreens og teesteder. Der er desuden ved at blive etableret ny bunker på hul 5, så teestedet er rykket helt frem i fairway.

Aktuel baneinformation - opdateret fredag den 21. oktober 2016
Fra mandag den 24. oktober spiller vi igen Damstens sløjfen som forni, så husk du skal starte på D1.

Aktuel baneinformation (opdateret 6. oktober 2016)
Greens prikkes med de store spyd mandag den 3. oktober og tirsdag den 4. oktober. Der kan i et par dage være lidt gener i forbindelse med putning, men de bør være overstået i løbet af torsdag og fremdag.

Greens eftersås i uge 41 og greens bliver lidt rillede når der eftersås, men greenkeeperne gør alt for at få dem "glatte" igen så hurtigt som muligt. Arbejdet pågår hele ugen, da man på grund af fugt og hensyn til golfspillerne, kun kan nå 4-5 greens om dagen. Vis hensyn og forståelse for greenkeepernes arbejde med greens, da det er grundlaget for gode greens i 2017. 

Banevending fra mandag den 26. september til mandag den 24. oktober
Fra mandag den 26. september til mandag den 24. oktober ændrer vi sløjferne, så Værebro sløjfen spilles som for ni. Det betyder at hul 1 ikke er Damsten 1 ved siden af starterhus og drivingrange, men at du skal gå over bag ved klubhus og gården og starte på Værebro 1. Der vil være masser af skilte i sign in rum, gård og på Damsten 1, som guider dig til at starte det rigtige sted. Slå ikke ud før du ser bolden foran dig på green. 

Hjælp klubben med turf og nedslagsmærker 

Klubben beder alle medlemmer og gæster om at hjælpe med at lægge turf på plads og rette nedslagsmærker på greenen op. Bliver nedslagsmærker på greenen ikke rettet op med det samme, så går der skimmel i stedet, og vores greens bliver dårlige til næste sæson. På forhånd tak for hjælpen :-) 

mvh

Baneudvalget