MEDLEMSLOGIN

image1

Aktuel baneinformation - uge 50 + 51 (sidst opdateret 09.12.2014)

- Fra fredag den 19.12.2014 går vi over til en ny vintersløjfe bestående af hullerne 6,7,8,9,10,11,12,17 og 18
- Hul 1 og 2 fra den gamle vintersløjfe skiftes ud med hul 10 og 11. Dels fordi hul 1 og 2 vil have godt af en pause, og dels fordi vi så får en lidt  mere spændende vintersløjfe, hvor et par 3 hul skiftes med et par 4 hul og et par 4 hul skiftes med et par 5 hul, og sidst men ikke mindst, så er flow bedre på den nye sløjfe, da der ikke er den lange transport fra hul 2 til hul 6 (henover hul 5).
- Flagstængerne på banen er lagt ned, så de ikke knækker i en evt. storm
- Gul tee på hul 5 er flyttet hen til rød tee, da nettet ind til naboen er taget ned som følge af stormvarsel.
- Der er for tiden rigtig mange nedslagmærker på greens. Hjælp klubben og ret alle nedslagsmærker du ser på en runde op.

Vinterregler ved spil på vintersløjfen - hul 6,7,8,9,10,11,12,17 og 18 

- Der skal lægges op overalt
- I tilfælde af rim og frost spilles til blå flag
- Der er buggy og trolley forbud

For at skåne banen mest mulig efter den megen regn, skal der lægges op overalt. eneste undtagelse er, hvis du er i en hazard. Så husk at lægge op ved alle slag uanset om du er på forgreen, fairway, semirough, skovbund eller rough.

Hjælp klubben med turf og nedslagsmærker

Klubben beder alle medlemmer og gæster om at hjælpe med at lægge turf på plads og rette nedslagsmærker på greenen op. Bliver nedslagsmærker på greenen ikke rettet op med det samme, så går der skimmel i stedet, og vores greens bliver dårlige til næste sæson. På forhånd tak for hjælpen :-)

 

mvh

Baneudvalget