MEDLEMSLOGIN

image1

Aktuel baneinformation - uge 28 (sidst opdateret 10.07.2015)

- onsdag den 15. juli topdresses greens med et tyndt lag sand

- mandag den 29. juni og tirsdag den 30. juni prikkes greens med tynde spyd og tromles straks efter. Det hele sker tidligt om morgenen, inden der er spillere på banen, så evt. gener for golfspillerne skulle være minimale 

- Der er fyldt nyt sand i mange af vores bunkers efter diverse foreskrifter omkring mængde m.m. Indtil sandet får lidt vand og pakker sig, kan det føles som om der er fyldt alt for meget sand i, og det vil være meget løst at slå fra. Men det bliver bedre, når det først får lidt regn.

 

Hjælp klubben med turf og nedslagsmærker

 

Klubben beder alle medlemmer og gæster om at hjælpe med at lægge turf på plads og rette nedslagsmærker på greenen op. Bliver nedslagsmærker på greenen ikke rettet op med det samme, så går der skimmel i stedet, og vores greens bliver dårlige til næste sæson. På forhånd tak for hjælpen :-)

 

 

Vinterregler (Ikke aktuel p.t.)

- Der skal lægges op overalt
- Alle opfordres til at bruge en "no divots måtte", gummitee, tee eller anden form for beskyttelse ved slag fra fairway
- I tilfælde af rim og frost spilles til blå flag
- Der er buggy forbud

For at skåne banen mest mulig, skal der lægges op overalt. eneste undtagelse er, hvis du er i en hazard. Så husk at lægge op ved alle slag uanset om du er på forgreen, fairway, semirough, skovbund eller rough.

 

 

mvh

Baneudvalget