MEDLEMSLOGIN

Kontakt os

 

Mandag    9.00 - 17.30 
Tirsdag   9.00 - 13.30
Onsdag    9.00 - 17.00
Torsdag   9.00 - 13.00
Fredag   9.00 - 17.00
Lørdag   9.00 - 13.00
Søndag    Lukket

 

Åbningstider i Proshoppen

Proshoppens åbningstider findes HER

 

Vejl. åbningstider i caféen

Cafeens åbningstider findes HER

 

image1

Se evt. aktuel baneinfo på hjemmesidens forside.

Aktuel baneinformation - opdateret søndag den 13. november 2016
Bunker på hul 5 er færdiganlagt og der spilles reduceret bane og indføres trolleyforbud fra mandag den 5. december. Mere info kan læses på hjememsidens forside under nyheder.

Aktuel baneinformation - opdateret tirsdag den 8. november 2016
Der skal spilles efter vinterregler, det vil sige der SKAL spilles med oplæg, tee eller vinterkalot på fairway og forgreens, og der SKAL spilles til vintergreens, hvis blot en af følgende situationer er gældende: der er frost i jorden, eller der er frost i luften, eller der rimfrost på græsset eller der er sne på greens.  

Aktuel baneinformation - opdateret onsdag den 26. oktober 2016
I uge 43 kan der forekomme efterårsarbejde på banen, bl.a. topdressing af vintergreens og teesteder. Der er desuden ved at blive etableret ny bunker på hul 5, så teestedet er rykket helt frem i fairway.

Aktuel baneinformation - opdateret fredag den 21. oktober 2016
Fra mandag den 24. oktober spiller vi igen Damstens sløjfen som forni, så husk du skal starte på D1.

Aktuel baneinformation (opdateret 6. oktober 2016)
Greens prikkes med de store spyd mandag den 3. oktober og tirsdag den 4. oktober. Der kan i et par dage være lidt gener i forbindelse med putning, men de bør være overstået i løbet af torsdag og fremdag.

Greens eftersås i uge 41 og greens bliver lidt rillede når der eftersås, men greenkeeperne gør alt for at få dem "glatte" igen så hurtigt som muligt. Arbejdet pågår hele ugen, da man på grund af fugt og hensyn til golfspillerne, kun kan nå 4-5 greens om dagen. Vis hensyn og forståelse for greenkeepernes arbejde med greens, da det er grundlaget for gode greens i 2017. 

Banevending fra mandag den 26. september til mandag den 24. oktober
Fra mandag den 26. september til mandag den 24. oktober ændrer vi sløjferne, så Værebro sløjfen spilles som for ni. Det betyder at hul 1 ikke er Damsten 1 ved siden af starterhus og drivingrange, men at du skal gå over bag ved klubhus og gården og starte på Værebro 1. Der vil være masser af skilte i sign in rum, gård og på Damsten 1, som guider dig til at starte det rigtige sted. Slå ikke ud før du ser bolden foran dig på green. 

Hjælp klubben med turf og nedslagsmærker 

Klubben beder alle medlemmer og gæster om at hjælpe med at lægge turf på plads og rette nedslagsmærker på greenen op. Bliver nedslagsmærker på greenen ikke rettet op med det samme, så går der skimmel i stedet, og vores greens bliver dårlige til næste sæson. På forhånd tak for hjælpen :-) 

mvh

Baneudvalget